Saturday, July 30, 2016

Kurban Bayramı Grand Azur Otel

Bu sene çok zor geçiyor. Terör saldırıları bir yandan, ekonoki problemler diğer yandan etrafımızı sarmışken bir de darbe teşebbüsü çıktı başımıza. Ama çok şükür hayattayız, sağlıklıyız. Ve hayatımıza hunharca müdahele edenlere karşı en iyi cevabı eskisinden de coşkuyla, eskisinden de daha yüksek motivasyonla, daha da hevesle hayatımıza sarılarak verebiliriz. Sizi korkuya sevk etmeye, yıldırmaya çalışanlara karşı en iyi tepkiyi ancak kabuğunuza çekilmeden, ama tedbiri de elden bırakmadan, yaşamaya devam ederek verebilirsiniz. O yüzden lütfen eğer imkanınız varsa seyahat planlarınızı ertelemeyin, gezilerinizi iptal etmeyin. Kurban Bayramında eğer tatile çıkmak gibi bir düşünceniz varsa bu düşünceden caymayın.

Sık sık beraber çalıştığım Pastoral Tour bu sene de Kurban Bayramında Marmaris D Resort Grand Azur ile işbirliği yaparak çok cazip bir tatil programı oluşturmuş. Otelin tek yetkili satıcısı olarak başka acentaların yanına dahi yaklaşamayacağı bir fiyat sunuyorlar.

Eğer Grand Azur'a daha önce gitmediyseniz dört beş günlük bir taitl için mükemmel bir seçim olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Kumsalı şahane, denizi de gayet iyidir. Ancak en önemlisi ödüllü mutfağı ve yenilenen hali ile sunduğu üstün hizmet kalitesi. Geçtiğimiz iki yıl değişik zamanlarda iki defa gidip bir kaç gün geçirdim ve asla hayal kırıklığına uğramadım. Eminim siz de uğramazsınız.

O yüzden hiç bir rahatsızlık hissetmeden Pastoral Tour'un Kurban Bayramı Grand Azur Marmaris programını size tavsiye edebilirim.



No comments:

Post a Comment